Prima pagina

BNP Paribas Lease Group si-a inceput activitatea in Romania

08.07.2008, 14:13 45

Compania franceza BNP Paribas Lease Group, specializata in leasingul de echipamente si solutii de inchiriere, a anuntat inceperea activitatii subsidiarei din Romania, aceasta urmand a fi sprijinita de firme din grup deja prezente pe plan local, precum Cetelem, Arval sau Cardif.

Subsidiara locala a companiei, controlata de grupul financiar francez BNP Paribas, se va adresa in primul rand partenerilor din industrie ai bancii.

"Romania a consemnat o crestere puternica din 2001 pana in prezent, iar acum beneficiaza de aderarea la Uniunea Europeana. Companiile de leasing au avut mult de castigat aici, in special in domeniile transporturilor, agriculturii, constructiilor si infrastructurii, unde solutiile de finantare sprijina nevoia in crestere de echipamente profesionale", se arata intr-un comunicat al companiei.

BNP Paribas Lease Group din Romania va fi condusa de Philippe Chabert, care a ocupat, in prealabil, functii de conducere in Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO