Prima pagina

Broker Cluj fuzioneaza cu SSIF Transilvania Capital

15.07.2008, 15:28 22

Consiliul de administratie al SSIF Broker SA a finalizat intocmirea proiecului de fuziune SSIF Transilvania Capital SA.

"Aceasta fuziune se inscrie in strategia conducerii societatii, demarata inca de anul trecut, de consolidare si extindere a societatii ca efect al perfectarii unor fuziuni cu alte societati de servicii de investitii financiare", se arata intr-un comunicat al companiei remis BVB.

Prin absorbtia SSIF Transilvania Capital, SSIF Broker isi va consolida pozitia, atat la Bursa de Valori Bucuresti cat si Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu si isi va extinde reteaua nationala de subunitati.

Actiunile vor reveni maine la tranzactionare. Dupa ce anuntul a fost facut public, la momentul suspendarii, titlurile erau cotate la 0,484 lei, in scadere cu 7,81%, pe un rulaj de 492.000 de lei. La aceasta cotatie, firma de brokeraj are o capitalizare de 140,1 milioane de lei.

SSIF Broker are un capital de 144,7 milioane lei divizat in 289,4 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,5 lei.
SSIF Broker a negociat o posibila fuziune cu Transilvania Capital anul trecut insa reprezentantii Broker au spus ca au renuntat pentru ca nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre actiunile celor doua societati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO