Prima pagina

Bursa confirma revenirea la inchidere (Update)

Bursa confirma revenirea la inchidere (Update)
31.07.2007, 14:47 15

Bursa a consemnat o revenire semnificativa dupa seria de patru corectii consecutive, indicii bursieri inchizand sedinta de tranzactionare cu cresteri de peste 4%.

Indicele BET, care urmareste cele mai mari zece companii listate pe BVB a castigat 4,2%, in timp ce indicele SIF-urilor, BET-FI, a urcat cu 4,03%. Revenirea s-a produs pe fondul unei lichiditati bune, valoarea tranzactiilor depasind 17 mil. euro.

Cele mai tranzactionate au fost din nou titlurile SIF, care au castigat intre 3,4% si 4,9%, dar si actiunile Condmag Brasov (COMI), care au crescut cu 6,6% pe fondul unor tranzactii ridicate. Cresteri semnificative pe volume ridicate au mai inregistrat Transelectrica (TEL), cu plus 6,2%, Oltchim (OLT), cu un avans de 6,4%, Broker Cluj (BRK) si Banca Transilvania (TLV), cu castiguri de 4,5%, si Petrom (SNP) si BRD cu cate 3,8%.

Pe bursa RASDAQ, vedetele au fost Bucuresti Turism (BUTU), cu o crestere de 17,8% si tranzactii de peste 1 mil. lei, si Armax Gaz Medias (ARAX), cu o urcare de 16%

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO