Prima pagina

Credit Europe Bank lanseaza un credit pentru IMM-uri

07.04.2008, 15:48 5

Credit Europe Bank (Romania) S.A. a lansat creditul Construct IMM, credit de investitii destinat finantarii oricaror tipuri de constructii, extinderi sau amenajari imobiliare necesare companiilor mici si mijlocii, precum si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare, conform unui comunicat al bancii.

Finantarea prin acest credit poate ajunge pana la 15 ani, oferindu-se in acelasi timp o perioada de gratie de maximum 9 luni, in functie de tipul investitiei.

Banca poate sustine toate cheltuielile legate de viitoarea investitie, cu avantajul unei perioade de utilizare a creditului corelata cu graficul de derulare a lucrarilor, care se poate intinde pana la 12 luni.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Construct IMM sunt intreprinderile mici si mijlocii stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de minim 1 an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO