Prima pagina

Cum a fost tinut un miliardar 40 de minute pe aeroportul Otopeni

Cum a fost tinut un miliardar 40 de minute pe aeroportul Otopeni
27.08.2008, 13:08 8

A ajuns in Bucuresti vineri, la miezul noptii, si a petrecut aproximativ 40 de minute in aeroport, intrucat, desi avea viza, i s-a cerut o invitatie oficiala pentru a intra in tara.

Cu o avere estimata la 12,7 miliarde de dolari, Azim Premji, 62 de ani, s-a clasat pe locul 60 in editia de anul acesta a topului Forbes al celor mai bogati oameni din lume, coborand astfel aproape 40 de pozitii fata de 2007. Premji a fost declarat de catre revista Forbes cel mai bogat om al Indiei timp de 6 ani (intre 1999 si 2005), in prezent ocupand pozitia a sasea din acest punct de vedere. "Nu mai sunt printre cei mai bogati oameni din lume", spune zambind miliardarul. "Ma simteam ca un animal intr-o gradina zoologica."

A petrecut o singura zi in Bucuresti, si a plecat duminica dimineata la prima ora spre Helsinki, apoi spre Stockholm, Paris si Londra, urmand ca spre sfarsitul acestei saptamani sa ajunga in Delhi.

Despre venirea presedintelui Wipro, Azim Premji, la Bucuresti si declaratiile acestuia privitor la situatia pietei de munca din Romania cititi in ZIARUL FINANCIAR de astazi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO