Prima pagina

Dascalu obtine un imprumut de 124.8 mil. euro de la Unicredit Tiriac Bank pentru proiectul Palas

Dascalu obtine un imprumut de 124.8 mil. euro de la Unicredit Tiriac Bank pentru proiectul Palas
02.09.2008, 11:45 23

Compania de dezvoltare Iulius Group, detinuta de omul de afaceri Iulian Dascalu, a obtinut un imprumut in valoare de 124,8 milioane euro de la Unicredit Tiriac Bank in vederea dezvoltarii proiectului rezidential Palas, situat in apropierea centrului istoric al Iasiului.

Proiectul rezidential Palas presupune o investitie de peste 250 milioane euro, acesta fiind desfasurat pe o suprafata de 120.000 mp si propunand reconfigurarea zonei din centrul Iasiului, marcat de Palatul Culturii, prin construirea unui ansamblu mixt ce va include constructii rezidentiale, comerciale, spatii de birouri clasa A, cea mai mare parcare subterana din Romania, cu aproximativ 3000 de locuri, hoteluri si spatii de agrement si relaxare. Ansamblul Palas este programat pentru finalizare in anul 2010.

"Creditul obtinut este foarte important pentru companie, intrucat ofera posibilitatea de a finanta cea mai mare parte a lucrarilor la ansamblul Palas, aflate deja in derulare. Acest parteneriat permite atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus, si reprezinta, totodata, o noua oportunitate in relatiile pe care le avem cu marii finantatori", a declarat Adrian-Iulian Dascalu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO