Prima pagina

Deloitte adauga doi noi parteneri din Romania: Alexandru Reff si Antonis Ioannides

03.06.2008, 14:03 39

Deloitte Central Europe si-a majorat numarul de parteneri cu 17 persoane, doi parteneri fiind din Romania, arata un comunicat al companiei.

Cei doi parteneri selectati din Romania sunt Alexandru Reff, partener servicii juridice, si Antonis Ioannides, partener tranzactii.

In acelasi timp, Deloitte CE are si un nou director general, numele acestuia fiind Michael Barrington, partener audit, dupa ce fostul director, Bob van Nes, si-a anuntat oficial retragerea.

"In ultimii ani, Romania a reprezentat un important punct de referinta pentru dezvoltarea Deloitte in Europa Centrala si de Est, raportand o crestere medie de 40% a veniturilor in fiecare an. De aceea este mai mult decat adecvat ca noii nostri parteneri sa-si preia functiile intr-o tara in care Deloitte a avut un asemenea succes", se spune in comunicat.

Deloitte Central Europe cuprinde 17 tari, dar functioneaza ca o singura entitate juridica, numarand peste 3.500 de angajati. Pe ansamblu, Deloitte CE are mai mult de 100 de parteneri specializati pe diferite functii in cadrul firmei, precum servicii de audit, servicii juridice si fiscale, servicii de consultanta si consultanta financiara.

Veniturile anuale pentru exercitiul financiar incheiat in mai 2008 sunt estimate la 300 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO