Prima pagina

Dezvoltatorul imobiliar Future Group pregateste listarea la BVB

10.03.2008, 18:32 28

Compania israeliana de dezvoltare imobiliara R.O. Future Group, care dezvolta impreuna cu Adama proiectul rezidential Edenia Titan, intentioneaza sa deruleze o oferta publica in vederea listarii la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unei raportari transmise Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Comisiei de Valori Mobiliare din Cipru a transferat catre CNVM competenta aprobarii prospectului de oferta publica in vederea listarii companiei la BVB.

Future Group este inregistrata in Cipru, dar este listata pe Bursa din Tel Aviv din 2006.

In Romania, compania a investit impreuna cu mai multi parteneri, in Bucuresti si Sinaia, in proiecte precum Sitraco Center, Gemenii Sitraco, Hotelul Golden Tulip, toate din Bucuresti, si hotel Sinaia.

Printre proiectele actuale se numara doua din domeniul rezidential, respectiv Edenia, dezvoltat in parteneriat cu Adama, si Green Park, si imobilul de birouri Eminescu, la care se adauga un proiect rezidential la Iasi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO