Prima pagina

DNA ancheteaza contractul cu Nokia

18.03.2008, 12:18 14

Directia Nationala Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Cluj, a solicitat Consiliului Judetean (CJ) Cluj documentele referitoare la inceperea si continuarea negocierilor cu compania Nokia, incheiata anul trecut prin perfectarea unui contract de asociere, a anuntat ieri Marius Nicoara, presedintele CJ.

"Nu avem nimic de ascuns si am cerut compartimentelor de speciliate CJ Cluj si conducerii Tetarom sa pregateasca si sa inainteze copii ale tuturor documentelor solicitate. Nu cunoastem obiectul anchetei demarate de DNA, dar nu vreau sa cred ca in spatele sesizarii DNA e o actiune pur electorala, care poate afecta climatul pozitiv de afaceri dezvoltat in ultimii ani la Cluj", a spus Nicoara.

El sustine ca nu cunoaste persoana care a facut plangerea la DNA. Nicoara a mentionat si ca actiunea procurorilor anticoruptie afecteaza imaginea Clujului, cu atat mai mult cu cat luni Markus Meckel, fost ministru de externe al Germaniei, a felicitat autoritatile clujene pentru ca au stiut sa negocieze si sa aduca Nokia la Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO