Prima pagina

Floreasca City, un nou proiect imobiliar in valoare de 250 mil. euro

Floreasca City, un nou proiect imobiliar in valoare de 250 mil. euro
16.04.2008, 14:43 33

Compania Raiffeisen evolution project development va investi 250 milioane de euro pentru constructia proiectului imobiliar Floreasca City, care va cuprinde spatii de birouri si de retail.

Proiectul va fi dezvoltat in doua faze, in prima etapa urmand sa fie construite spatii de birouri, care vor cuprinde si cea mai inalta cladire din Bucuresti, Sky Tower, cu 37 etaje si o inaltime de 131 metri.

A doua faza va consta intr-un alt imobil, dar destinatia acestuia va fi decisa la finalizarea unui studiu de piata, potrivit unui comunicat de presa al Raiffeisen evolution project development.

Spatiile de birouri, cuprinse in doua cladiri, vor avea o suprafata totala de 90.000 metri patrati si 1.000 de locuri de parcare. Zona de retail, Promenda, va avea o suprafata construita de 50.000 de metri patrati, cu 135 de magazine si 1.100 locuri de parcare.

Suprafata totala construita a proiectului va fi de 140.000 metri patrati, lucrarile urmand sa inceapa in al doilea trimestru al acestui an, data estimata de livrare fiind ultima parte a lui 2010.

Raiffeisen evolution project development este o companie de dezvoltare imobiliara cu activitate in Europa Centrala si de Est, avand sediul central la Viena. Compania este implicata in dezvoltarea a 44 de proiecte, cu o suprafata de 1,2 milioane metri patrati, in valoare totala de 1,7 miliarde euro, acoperind toate sectoarele imobiliare.

In Romania, compania are in curs de dezvoltare inca doua proiecte, unul la Balotesti, iar celalalt pe soseaua Straulesti, din sectorul 1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO