Prima pagina

Ford si GM au depus oferte pentru Automobile Craiova, termenul expira maine (Update)

Ford si GM au depus oferte pentru Automobile Craiova, termenul expira maine (Update)
24.04.2007, 12:52 20

Companiile americane Ford si General Motors au depus scrisori de intentie neangajante pentru preluarea Automobile Craiova, termenul limita pentru inregistrarea ofertelor urmand sa expire miercuri, 25 aprilie, au declarat surse guvernamentale.

Statul, prin intermediul AVAS, este actionarul majoritar al Automobile Craiova, cu 72,4% din actiuni, restul titlurilor fiind detinute de SIF Oltenia (22%) si alti actionari.

Investitorii interesati de preluarea pachetului de actiuni detinut de stat la Automobile Craiova trebuie sa depuna scrisoriile de intentie la sediul AVAS pana cel mai tarziu la 25 aprilie. Documentele trebuie sa contina informatii de prezentare a activitatii investitorului si o scurta descriere "a motivatiei de a investi la Automobile Craiova", conform anuntului de privatizare.
Alaturi de Ford, s-au mai aratat interesati de uzina de la Craiova compania americana General Motors si compania indiana Tata Motors.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO