Prima pagina

Investitie americana de 100 mil. dolari pentru proiecte imobiliare in Romania

18.01.2008, 11:19 38

Grupul de investitii D4 Investments, fondat de fostul ambasador american in Romania in anii 80, David Funderburk, intentioneaza sa investeasaca 100 de milioane de dolari in proiecte imobiliare in Romania, potrivit unui comunicat al companiei postat pe site-ul propriu si preluat de PR Newswire.

D4 a anuntat lansarea oficiala in investitii imobiliare si dezvoltarea activitatii societatii in Europa de Est, prin deschiderea unui birou in Bucuresti, se precizeaza in comunicatul grupului.

D4 Investments a fost infiintat in 2007 de catre David Funderburk - fostul ambasador american in Romania, specialist in relatii guvernamentale in SUA si de catre Directorul Executiv Don Rosacker, iar in Romania este condus de avocatul Daniel Costea, specializat in domeniul real estate.

"Tinand seama de ascensiunea sa din ultimul an in Uniunea Europeana, consideram Romania si regiunile invecinate drept o oportunitate captivanta in vederea dezvoltarii"? a afirmat Don Rosacker, Directorul Executiv al Grupului de Investitii.

Potrivit comunicatului, D4 Investments este o companie de investitii orientata in principal in domeniul real estate si dispune de un buget de 100 Milioane de euro, cu sediul in Washington, D.C. Compania opereaza in Europa de Est prin achizitionarea, dezvoltarea si administrarea de imobile rezidentiale, comerciale si industriale, precum si de active. In prezent, D4 isi concentreaza activitatea in principal pe piata romaneasca.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO