Prima pagina

Omniasig Pensii: Pensiile obligatorii vor cunoaste un mic boom in toamna, cand se vor angaja absolventii

14.08.2008, 19:00 16

Numarul clientilor fondurilor de pensii obligatorii va cunoaste o crestere semnificativa in toamna, atunci cand se vor angaja o mare parte din absolventii de facultate sau de liceu, care vor fi obligati sa adere la un fond.

"S-ar putea sa avem un mic boom in toamna, datorita angajarii absolventilor de facultate sau de liceu, care vor fi obligati sa contribuie la un fond de pensii obligatorii. De la finalul campaniei de aderare initiala (la mijlocul lunii ianuarie - n.r.) lucrurile nu au mers stralucit, pentru ca doar aproximativ 16.000 de persoane au aderat la fondurile de pensii", afirma Cristina Nitescu, directorul general al Omniasig Pensii, companie care administreaza un fond de pensii obligatorii cu aproape 64.000 de participanti.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cati participanti au in prezent cele 14 fonduri de pensii obligatorii care activeaza pe piata si cat estimeaza ca va castiga din toamna Directorul general al Omniasig Pensii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO