Prima pagina

Pazo Grup incheie un contract de 1,7 mil. euro cu Liberty Mall si Tiago Mall

27.06.2008, 13:49 23

Pazo Grup, prin divizia de montaj Terraform, a semnat un contract cu Mivan-Kier de furnizare si montaj al gresiei si faiantei pentru Liberty Mall si Tiago Mall, in valoare totala de 1,7 milioane euro.

Pazo Grup va livra 24.000 mp de gresie si faianta Marazzi, astfel marcand cel mai mare contract de furnizare de gresie si faianta pentru mall-uri de pe piata romaneasca, conform unui comunicat al companiei.

Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier. In prezent, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: New Town Residence, un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, Liberty Mall si 10 mall-uri Tiago.

Pazo Grup este cel mai mare importator din centrul si estul Europei de gresie si faianta Marazzi. Pe fondul cresterii pietei de proiecte rezidentiale si comerciale, compania estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, cu 40% mai mult decat in 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO