Prima pagina

Plaza Romania se extinde pe verticala

Plaza Romania se extinde pe verticala
24.06.2008, 12:28 11

Centrul comercial Plaza Romania din Bucuresti isi va extinde suprafata cu inca un etaj, deasupra locatiei actuale a supermarketului G'market, la finalul operatiunii, al carei cost se ridica la suma de 10 milioane de euro, urmand sa fie deschise 30 de magazine noi, se arata intr-un comunicat al Anchor Grup. Proiectul de extindere este conceput de catre Burrows Cave International, companie specializata in proiectarea de centre comerciale, parcuri tematice si proiectarea de spatii destinate cladirilor de birouri.

"Sunt onorat sa va anunt extinderea centrului comercial Plaza Romania. Prin extinderea centrului comercial dorim sa oferim clientilor nostri o mai mare varietate de magazine si de servicii, iar renovarea acestuia va face ca experienta vizitarii centrului comercial sa fie una cat mai placuta. Dupa extensie, mixul de magazine va fi imbunatatit prin adaugarea a peste 30 de magazine noi", declara Ibrahim Paksoy, director general Anchor Grup.

Renovarea centrului comercial se va definitiva in acest an, urmand ca partea extinsa a centrului comercial sa isi primeasca vizitatorii la inceputul anului viitor. Pe tot parcursul lucrarilor de extindere, accesul in centrul comercial nu va fi afectat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO