Prima pagina

Programul Euro 200 si imbunatatirea distributiei au crescut afacerile K Tech cu 30% la 6 luni

Programul Euro 200 si imbunatatirea distributiei au crescut afacerile K Tech cu 30% la 6 luni
25.08.2008, 14:44 33

Afacerile grupului K Tech Electronics, operatorul retelei de magazine Ultra Pro Computers, au crescut in primele sase luni ale anului cu 30%, la 54,4 milioane de dolari, a anuntat astazi compania.
Structura cifrei de afaceri pentru prima jumatate a anului 2008 a fost echilibrata intre divizia de retail prin intermediul lantului de magazine Ultra PRO Computers cu 50% din venituri, si divizia de distribuție, prin vanzarile catre reselleri și partenerii de tip hypermarket, cu inca 50%, se arata intr-un comunicat al companiei.
"Un alt factor important ce a contribuit la cota de piata a fost implicarea retelei de magazine Ultra PRO Computers in programul guvernamental Euro 200. Prin prisma rezultatelor obtinute, preconizam sa detinem pentru al doilea an consecutiv pozitia de leader in cadrul acestui proiect cu implicatii sociale majore", a declarat directorul de marketing al companiei, Catalin Butolo.
Pentru acest an, K Tech Electronics si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, in conditiile in care piata IT ar putea avansa cu 10% - 15%.
K Tech Electronics a realizat in anul 2007 o cifra de afaceri de 105 milioane dolari si un profit operational de aproximativ 2,1 milioane dolari, in crestere cu 25% comparativ cu anul 2006.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO