Prima pagina

Publicitate pentru telefonia online

24.09.2007, 18:06 12

Acum un an, Google a hotarat scanarea mail-urilor venite pe adresa abonatilor pentru a oferi reclame relationate la mesajele pe care acestia le primesc.

Acum, evolutia din mediul online permite chiar si ascultarea conversatiilor telefonice de pe internet pentru postarea de reclame sensibile la context.

Pudding Media, cu sediul central in San Jose, California, a prezentat astazi un serviciu de telefonie prin internet ce va fi finantat prin reclamele postate in functie de discutiile avute de abonati. Spre deosebire de celelate servicii de telefonie prin internet, Pudding Media ofera serviciul sau fara limita de timp.

Daca in conversatia dvs. este vorba despre filme, spre exemplu, site-ul va afisa recenzii ale filmelor sau reclame ale unor filme nou aparute. Pudding Media lucreaza si la alte metode de a face publicitate, inclusiv trimiterea de mailuri catre persoana sunata de un abonat sau chiar afisarea de reclame pe ecranul telefonului mobil al persoanei contactate. New York Times

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO