Prima pagina

Retail-ul si constructiile, cei mai activi angajatori la inceput de an

11.01.2008, 13:00 16

La inceputul anului trecut, companiile cautau specialisti IT sau candidati pentru joburi in call-centre. Anul acesta focusul s-a schimbat, iar angajatorii care anunta cele mai ambitioase planuri de recrutare sunt constructorii si retailul.

?Focus-ul in recrutare a fost pe specialistii IT, specialistii din sectorul bancar, ingineri si juniori in call-center sau centre de outsourcing la inceputului lui 2007. Cele mai active industrii la acest inceput de an sunt cele care au inregistrat un ritm de dezvoltare semnificativ inca din 2007, si anume: constructiile si dezvoltatorii imobiliari, lanturile de retail si domeniul ingineriei?, spune Larisa Condriuc, branch coordinator al firmei de recrutare Manpower.

Care sunt schimbarile de strategie in ceea ce priveste perioadele de recrutare si care joburi raman in topul ofetelor de angajare cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO