Prima pagina

Reteaua DigiMobil a RCS&RDS acopera si Bucurestiul

10.12.2007, 10:37 57

RCS&RDS a lansat si in Bucuresti, dupa Oradea si Timisoara, serviciile de telefonie mobila DigiMobil.

Reteaua RCS&RDS e deja detectata in Bucuresti de telefoanele mobile 3G sub indicativul "RO 05" sau "22605". Reteaua de telefonie mobila a RCS&RDS este dezvoltata de compania Nokia Siemens Networks.

Serviciile vor putea fi contractate initial doar de clientii serviciului de telefonie fixa al RCS&RDS, care vor fi contactati de agenti de vanzari ai operatorului, conform serviciului de relatii cu clientii al RCS&RDS.

"Serviciul DigiMobil poate fi contractat doar prin agentii nostri din teren, si nu prin casierii. Agentii nostri au primit deja listele cu clientii serviciului nostru de telefonie fixa (RDS.tel ? n . red) si urmeaza sa ii contacteze", au spus reprezentantii serviciului de relatii cu clientii al RCS&RDS. "Nu va putem spune un termen in care clientii urmeaza sa fie contactati pentru a li se propune serviciul de telefonie mobila".

Operatorul nu percepe un abonament lunar pentru serviciul Digi.Mobil si ofera gratuit in custodie unul sau doua telefoane mobile 3G, produse de compania chineza Huawei.

Tarifele pentru convorbirile catre numerele de telefon fix sau mobil din reteaua RCS&RDS vor fi tarifate cu 0,01 euro/minut, tarif valabil si pentru mesajele text (SMS) catre numerele de telefon mobil DigiMobil. Apelurile catre celelalte retele de telefonie mobila vor fi tarifate cu 0,08 euro/minut, cu exceptia apelurilor catre utilizatorii Cosmote, care vor fi tarifate cu 0,10 euro pe minut. Apelurile catre Romtelecom si alte retele de telefonie fixa vor fi taxate cu 0,02 euro pe minut, iar cele catre retele de telefonie fixa din tarile UE cu 0,08 euro/minut. Apelurile catre retelele de telefonie mobila din UE vor fi tarifate cu 0,18 euro/minut.

Clientii RCS&RDS vor avea posibilitatea de a utiliza de pe telefonul mobil o parte din minutele gratuite in reteaua de telefonie fixa a RCS&RDS, aferente contractelor de telefonie fixa sau acces la internet.

Numerele de telefon DigiMobil au prefixul 0770.

Oficialii RCS&RDS nu au putut fi contactati pentru a oferi detalii.

Compania a anuntat anterior ca va lansa serviciile de telefonie mobila in Bucuresti, pana la sfarsitul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO