Prima pagina

Rompetrol ar putea vinde actiuni RRC de 4,3 mil. euro pentru a-si recompensa salariatii

14.05.2008, 18:30 19

Managerii si salariatii grupului Rompetrol care au primit la sfarsitul anului trecut optiuni privind actiunile Rompetrol Rafinare (RRC) pot, incepand din data de 14 mai, sa si le exercite.
Firma olandeza TRG Stischting, prin intermediul careia se desfasoara programul, va trebui sa vanda in piata actiunile RRC pe care le detine pentru a satisface cererile de exercitare a optiunilor din partea salariatilor Rompetrol, potrivit unei raportari transmisa de grupul Rompetrol Bursei de Valori Bucuresti.
TRG Stiechting a cumparat in noiembrie un pachet de 1,19% din actiunile Rompetrol Rafinare de la Rompetrol Financial Group, prin intermediul unor tranzactii de 23 mil. lei (6,7 mil. euro). Pachetul respectiv valoreaza in prezent pe Bursa 4,3 mil. euro.
Actiunile Rompetrol Rafinare, compania care detine rafinaria Petromidia, au scazut cu circa 40% de pe 9 noiembrie, cand a fost demarat programul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO