Prima pagina

Sonae Sierra: Mereu avem sentimentul ca am venit prea tarziu

25.03.2008, 00:00 18

Managerul de expansiune al dezvoltatorului portughez de centre comerciale Sonae Sierra spune ca mereu exista in cadrul companiei sentimentul ca au sosit cu intarziere atunci cand isi fac intrarea pe o noua piata. Romania nu face exceptie.

"De fiecare data cand intram intr-o tara avem sentimentul ca am venit prea tarziu. Mereu ne spunem ca poate ar fi trebuit sa venim macar de acum un an; si in cazul Romaniei a fost la fel", spune pentru BUSINESS Magazin, Jorge Morgadinho, managerul de expansiune al Sonae Sierra, dezvoltator care si-a facut intrarea pe piata acum aproape un an, prin achizitionarea mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea, in urma unei tranzactii de 42 de milioane de euro.

Dezvoltatorul detine in acest moment o retea de 47 de centre comerciale, alte 27 aflandu-se in diferite faze de dezvoltare, dintre care doua in Romania - la Ploiesti si la Craiova. Despre istoria expansiunii in Romania si filosofia companiei Sonae Sierra cititi pe wwww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO