Prima pagina

STK Emergent a primit unda verde de la BVB

29.07.2008, 17:07 10

Listarea fondului inchis de investitii STK Emergent a primit unda verde de la Consiliul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). "Consiliul Bursei a aprobat listarea fondului inchis de investitii STK Emergent, data intrarii la tranzactionare urmand a fi stabilita de administratori", a declarat pentru Ziarul Financiar Stere Farmache, directorul general al Bursei de Valori.
STK Emergent, administrat de societatea STK Financial din Cluj, devine astfel primul fond inchis care va fi tranzactionat pe Bursa.
Fondul a derulat, in perioada cuprinsa intre 19 februarie si 10 martie, o oferta publica initiala in valoare de aproximativ 50 de milioane de lei. Fondul a scos la vanzare 177.877 de titluri, la pretul de 281 de lei. Un numar de aproximativ 290 de investitori au facut subscrieri in valoare de 21,4 milioane de lei. Oferta intiala derulata de STK Emergent a fost subscrisa sub nivelul estimat de administratori care initial se asteptau la suprasubscriere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO