Prima pagina

Swiss Capital a urcat pe primul loc in topul brokerilor

31.05.2007, 19:02 5

Societatea de brokeraj Swiss Capital, care a fost preluata la inceputul acestui an de grupul belgian KBC, a urcat pe primul loc in topul tranzactiilor cu actiuni derulate pe Bursa de Valori si bursa RASDAQ in primele cinci luni ale anului, cu un rulaj de 1,23 mld. lei (367 mil. euro).

Swiss Capital a depasit in mai ING Bank si CA IB Securities, societatea de brokeraj a grupului HVB-}iriac.
Valoarea totala a tranzactiilor intermediate de Swiss Capital in luna mai se ridica la 533 mil. lei (162 mil. euro), dublu fata de urmatoarea clasata, CA IB Securities, care a realizat un rulaj de 257 mil. lei (78 mil. euro)

Potrivit informatiilor din piata, Swiss Capital a intermediat vanzarea de catre QVT Fund a unui pachet de 14% din actiunile Zentiva (SCD), prin intermediul unor tranzactii de 32 mil. euro, precum si tranzactiile speciale derulate pe Asirom, in valoare de 17 mil. euro, prin care s-au transferat 14% din actiunile companiei de asigurari.

Pe segmentul tranzactiilor cu obligatiuni, pe primul loc s-a instalat ABN Amro Securities, care a intermediat oferta de obligatiuni a BEI, in valoare de 90 mil. euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO