Prima pagina

Tarom va anula 51 de curse pe perioada summitului NATO

28.03.2008, 11:22 14

Tarom a anuntat astazi ca, pe perioada summitului NATO, vor fi anulate 51 de curse.

in data de 2 aprilie vor fi anulate o parte din cursele dus-intors de la Bucuresti spre Timisoara, Cluj, Viena, Munchen, Roma, Madrid, Istanbul, Paris, Iasi, Salonic, Sibiu si Atena. De asemenea, compania va anula o parte din sosirile in Bucuresti de la Timisoara, Iasi, Cluj.

In zilele summit-ului, un numar de patru curse zilnice spre Timisoara, Iasi, Cluj si Viena vor opera cu un program modificat.

Pe data de 3 aprilie, vor fi anulate o parte din cursele dus-intors spre Paris, Roma, Madrid, Istanbul, Timisoara, Cluj, Viena, Munchen, Salonic, Atena si Sibiu.

De asemenea, vor fi anulate si o parte din zborurile cu plecare din Timisoara, Iasi, Cluj spre Bucuresti, iar alte patru curse dus-intors spre Timisoara, Iasi, Cluj si Viena vor avea program modificat.

In ultima zi a summit-ului, 4 aprilie, vor fi anulate o parte din cursele dus-intors spre Viena, Munchen, Roma, Madrid, Istanbul, Paris, Cluj, Timisoara, Salonic, Sibiu si Oradea. Totodata, vor fi anulate zborurile dus spre Timisoara, Cluj si Iasi si cursele cu plecari din Timisoara, Iasi si Cluj. Patru curse dus-intors spre Timisoara, Iasi, Cluj si Viena vor opera dupa un orar de zbor modificat.

La finele saptamanii trecute compania a anuntat ca 15-18 curse, dus-intors, vor fi anulate pe aeroportul Henri Coanda in perioada summitului, compania neasteptandu-se la pierderi, deoarece pasagerii vor sosi la Bucuresti inainte sau dupa summit.

Astazi, compania a anuntat si ca se asteapta ca cifra de afaceri, in anul 2007, sa se ridice la 350 milioane dolari, profitul inregistrat fiind de 4 milioane dolari. Numarul de pasageri inregistrat in anul 2007 a fost de 9,9 milioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO