Prima pagina

Top modelul roman Diana Dondoe, pe coperta WSJ

Top modelul roman Diana Dondoe, pe coperta WSJ

Dondoe poarta o rochie realizata de designerul Roland Mouret din editii Wall Street Journal

09.09.2008, 23:32 432

Modelul roman Diana Dondoe apare pe coperta primului supliment life & style al prestigiosului cotidian de business Wall Street Journal.
Publicatia americana Wall Street Journal a lansat la inceputul acestei luni suplimentul de life & style WSJ., care va aparea lunar din 2009 si in care vor fi abordate subiecte de "modern wealth" precum auto, moda, filantropie si turism.
Coperta revistei o aduce in fata pe modelul roman Diana Dondoe ce apare pentru prima oara intr-o publicatie mai mult business decat fashion.
De la aparitia in calendarul Pirelli in 2005, alaturi de Naomi Campbell si Adriana Lima, la cover-ul WSJ. de anul acesta, Dondoe a urcat pe locul cinci in topul celor mai recunoscute modele din lume. Insa, spre deosebire de pictorialele din Vogue si paginile calendarului italian, pe coperta suplimentului de afaceri si lifestyle, Dondoe este imbracata "de afaceri" sau "cu afaceri".
Modelul roman poarta o rochie realizata de designerul Roland Mouret din editii Wall Street Journal.
Ideea unei rochii din ziare a mai fost folosita in moda de catre designeri, dar Tina Gaudoin, editorul-sef al revistei, impreuna cu echipa creativa au ales sa foloseasca o poza cu un model care nu zambeste si e imbracat in stiri si analize business, in spiritul problemelor economice care au marcat America in ultima perioada.
In plus, poza de cover a WSJ poate fi interpretata si ca opusul conceptului de "poverty chic" care a fost folosit in Vogue India si a starnit mari controverse.
Notorietatea publicatiei Wall Street Journal in Statele Unite si Europa a adus suplimentului cu acelasi nume publicitate din partea unor branduri precum Audemars Piguet, Hermes, Burberry, Dior, Dolce & Gabbana si Versace.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO