Prima pagina

Tranzactiile cu Policolor au urcat Intercapital pe primul loc in topul brokerilor

Tranzactiile cu Policolor au urcat Intercapital pe primul loc in topul brokerilor
01.07.2008, 10:16 11

Societatea de brokeraj Intercapital Invest, condusa de Razvan Pasol, a urcat pe primul loc in topul brokerilor in luna iunie, cu un rulaj de 233 mil. lei (64 mil. euro). Intercapital a intermediat cea mai mare tranzactie de pe Bursa din ultimele luni: vanzarea de catre fondul de investitii RAEF a unui pachet de 33% din actiunile producatorului de vopsele Policolor Bucuresti (PCL) catre fondurile RIF si RC2, pentru 27,5 mil. euro. Societatea de brokeraj, controlata de catre RAEF, a intermediat si ultimele achizitii realizate de RC2 la Policolor.

In topul primului semestru pe Bursa, Intercapital Invest ocupa pozitia a cincea, cu tranzactii de 490 mil. lei (134 mil. euro).

KBC Securities si-a pastrat pozitia de lider in primele sase luni ale anului, realizand un rulaj total de 1,18 mld. lei (325 mil. euro), reprezentand peste 11% din tranzactiile totale derulate pe Bursa. In iunie, KBC s-a clasat pe locul al doilea, cu transferuri intermediate in valoare de 193 mil. lei (53 mil. euro).

Clasamentul primului semestru este completat de ING Bank, pe locul doi, si Raiffeisen Capital&Investment, pe pozitia a treia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO