Prima pagina

Trei directori Romtelecom si-au dat demisia

23.03.2007, 12:09 23

Directorul general adjunct al Romtelecom, Efstratios Angelinos, precum si George Argentopoulos si David Craig, responsabilii unitatilor de afaceri pe segmentele retail si wholesale, si-au inaintat demisiile si vor parasi conducerea operatorului de telecomunicatii in urmatoarele luni. Demisiile vin la o zi dupa prezentarea rezultatelor financiare slabe pe anul trecut si dupa ce operatorul a pierdut 500.000 de abonati.

"Cei trei directori si-au anuntat recent deciziile de a se retrage din functiile pe care le detin, dar vor continua sa activeze in Romtelecom pana in luna aprilie sau mai. Inlocuitorii lor vor fi anuntati in perioada urmatoare", a declarat, astazi, directorul juridic de Relatii Externe al Romtelecom, Catalin Dima.

El nu a precizat motivele pentru care cei trei directori au ales sa renunte la functii.

Demisiile celor trei directori executivi au fost precedate de incetarea contractului de management al James Stuart Hubley, director general al companiei pana la 1 februarie. El a fost inlocuit de Georgios Ioannidis, membru in Consiliul de Administratie al operatorului.

Alaturi de Ioannidis si Dima, structura managementului superior al Romtelecom este completata de Dimitris Sophocleos, directorul executiv financiar al companiei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO