Prima pagina

Trei parteneri pleaca de la cea mai mare casa de avocatura de pe piata locala

10.07.2008, 12:40 18

Francisc Peli, Carmen Peli si Cristina Filip, parteneri in cadrul celei mai mari case de avocatura de pe piata locala, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), vor parasi firma pentru a infiinta o societate noua.
Mutarea reprezinta cea mai importanta plecare din cadrul NNDKP, intr-o piata a avocaturii care a fost "zguduita" in ultimii ani de mai multe splitari, care ocolisera insa casa de avocatura fondata si condusa de Ion si Manuela Nestor.
"Facem pregatirile necesare pentru a realiza transferul managementului si proiectelor catre noii responsabili de arii de practica, care vor asigura, in continuare, prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel de exigenta. Echipa NNDKP pierde trei colegi cu o experienta importanta, dar suntem convinsi ca ramane cu trei prieteni apropiati. Este optiunea lor si o respectam", a declarat Ion Nestor, Partener Coordonator al NNDKP.
NNDKP este cea mai mare casa de avocatura de pe piata locala, tinand cont de veniturile incasate in 2007 - 12,6 milioane de euro - avand o echipa de peste 100 de avocati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO