Prima pagina

TriGranit va administra mall-ul Armonia Arad in care s-a investit 50 mil. euro

27.05.2008, 12:19 50

Compania de dezvoltare imobiliara TriGranit va prelua managementului centrului comercial Armonia Arad de la grupul austriac Immoeast, unul dintre actionarii companiei imobiliare, potrivit unui anunt facut astazi de reprezentantii celor doua parti.
Mall-ul Armonia Arad va fi inaugurat maine, in urma unei investitii de 50 de milioane de euro. Proiectul dezvoltat initial de grupul Red Management Capital a fost preluat in toamna anului trecut de fondul Immoeast intr-o tranzactie in valoare de 78 de milioane de euro. Practic, Immoeast a preluat 75% din actiunile firmei Red Projects One, controlata de grupul Red Management Capital, care dezvolta centrul comercial din Arad, cu o suprafata inchiriabila de 42.000 de metri patrati.
Centrul comercial Armonia, situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac, va include un hipermarket Carrefour, un magazin Bricostore cu o galerie de peste 80 de magazine si restaurante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO