Prima pagina

UPC s-a despartit de directorul financiar

UPC s-a despartit de directorul financiar
06.02.2008, 18:56 15

Dragos Tanase, 35 de ani, nu mai ocupa de la data de 1 februarie pozitia de director financiar al UPC Romania, functie pe care a ocupat-o timp de sapte ani. Decizia de a parasi operatorul i-a apartinut lui Dragos Tanase, conform oficialilor UPC.
"Dragos Tanase, Chief Financial Officer in cadrul UPC Romania, a parasit pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei incepand cu 1 februarie 2008. Dragos Tanase a lucrat alaturi de UPC Romania timp de 7 ani, perioada in care compania a crescut de la 300.000 de clienti la peste 1.300.000 de clienti", au spus pentru ZF oficialii UPC, cel mai mare operator de cablu TV de pe piata locala. Reprezentantii companiei nu au furnizat alte detalii legate de motivele plecarii lui Tanase si nu au precizat cine ii va prelua atributiile. "Unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-a coordonat Dragos Tanase a fost integrarea companiei Astral Telecom, in urma preluarii acesteia de catre UPC, in toamna anului 2005. Datorita abilitatilor sale dovedite, tehnice si de management, Dragos Tanase a reusit sa intareasca echipa de management a UPC si sa contribuie la dezvoltarea companiei. UPC Romania ii multumeste lui Dragos Tanase pentru valoarea pe care a adus-o organizatiei si ii doreste mult succes in noua sa provocare profesionala", au adaugat oficialii UPC. Tanase a lucrat anterior la Ministerul Finantelor si a fost consultant la compania Arthur Andersen. Primul sau job a fost cel de consultant la compania Alfa Plast Romania, detinuta de familia sa. Tanase declara in urma cu un an, intr-un interviu acordat revistei lunare de business Target, ca nu exclude ca in viitor sa ajunga CEO de multinationala sau managerul unui fond de investitii. "Vreau sa fiu un lider de business. Pot sa fiu CEO intr-o multinationala sau as putea sa fac un startup cu alti investitori. Mi-ar placea sa fiu, de asemenea, manager de fond de investitii", declara Tanase. Fostul director financiar al UPC nu a putut fi contactat pana la inchiderea editiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO