Prima pagina

UPDATE - Bursa revine pe plus dupa 5 zile de scaderi

15.04.2008, 16:45 5

Bursa de la Bucuresti a revenit astazi pe crestere dupa cinci zile consecutive de scaderi, pe o lichiditate mult sporita fata de media saptamanii trecute.
"Dupa cinci zile de pierderi consecutive sedinta de astazi a reprezentat o temperare a scaderilor, si prin volumele de tranzactionare din piata a demonstrat ca sunt investitori dispusi sa intre in piata si sa cumpere. Ne-am oprit practic din scadere si cred ca intram in continuare intr-o perioada de acumulare", spune Adrian Caramiha, unul dintre cei mai vechi brokeri din piata.
Indicele celor mai lichide zece companii, BET, a crescut cu 1,02%, pe o piata cu un avans mediu de 0,8%, in timp ce cele cinci societati de investitii financiare (SIF), grupate in indicele BET-FI, au crescut cu 0,24%.

Rulajul total al pietei a urcat la 37 de milioane de lei (10,2 milioane de euro), cele mai lichide actiuni fiind Banca Transilvania si SIF-urile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO