Prima pagina

Vicepresedintele BCR, Dan Bunea si-a dat demisia

Vicepresedintele BCR, Dan Bunea si-a dat demisia
03.07.2007, 18:51 39

Cea mai mare banca locala, BCR, a confirmat marti seara ca vicepresedintele Dan Bunea si-a dat demisia, fara a anunta motivul plecarii.
Demisia intra in vigoare de la 1 august.
Bunea, unul dintre cei mai influenti oameni din banca, era responsabil cu trezoreria si piata de capital.
El isi pastrase pozitia dupa primele schimbari de management efectuate de Erste Bank, grupul austriac care a cumparat pachetul majoritar de actiuni.
Agentia Mediafax a anuntat, citind surse de pe piata, ca si sotia lui Bunea, care lucreaza la BCR Asigurari (o subsidiara a grupului BCR) si-a dat demisia.
Aceleasi surse citate de Mediafax sustin ca Bunea ar fi primit o oferta din partea portughezilor de la Millennium BCP, care isi pregatesc in prezent echipa pentru a demara operatiunile filialei locale in toamna.
Dan Bunea face parte din vechea echipa de conducere a BCR, fiind pastrat in management de austriecii de la Erste Bank, alaturi de presedintele executiv Nicolae Danila si Jean Andronie (responsabil cu divizia de corporate banking).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO