Profesii

Cum arată vieţile copiilor de multi-milionari de pe Wall Street. Galerie FOTO

10. Alexander Soros, fiul lui George Soros  Alex şi-a făcut o reputaţie de filantrop, precum tatăl său. El este un important donator politic încă din studenţie. A terminat New York University în 2009 şi este doctorand la University of California în istorie.

Copiii Wall Street-ului

Autor: Octavian Calei

18.05.2013, 13:16 14249

Majoritatea copiilor de directori şi investitori bogaţi din SUA sunt oameni remarcabili, unii urmând o carieră moştenită de la părinţi în timp ce alţii au ales să fie artişti, scriitori, jurnalişti sau dezvoltatori de jocuri, scrie Business Insider.

Matt Dalio, fiul miliardarului Ray Dalio, administratorul de fonduri de investiţii la Bridgewater Associates, a deschis la vârsta de 16 ani China Care Foundation, organizaţie care strânge fonduri pentru copiii chinezi orfani, după ce a petrecut o vară într-un orfelinat din China.

Alexander Soros, fiul lui George Soros, şi-a făcut o reputaţie de filantrop, precum tatăl său. El este un important donator politic încă din studenţie.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO