Profesii

Ileana Nicolae, şefa Sika România, va conduce operaţiunile grupului elveţian pe 18 pieţe din regiune

Ileana Nicolae

Ileana Nicolae

Autor: Andreea Neferu

21.02.2014, 00:06 276
Ileana Nicolae, executivul care a condus în ultimii 12 ani subsidiara locală a producătorului elveţian de materiale chimice de construcţii Sika, a fost numită manager pentru Europa de Est în cadrul grupului, funcţie din care va coordona operaţiunile din 18 ţări din regiune. Pieţele pe care Ileana Nicolae le va avea în subordine sunt România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Polonia, Slovacia, Austria, Ungaria, Cehia, Republica Moldova, Belarus şi ţările din fosta Iugoslavie.
 
Funcţia de director general al Sika România a fost preluată de Laurenţiu Ştefănescu, manager care va raporta direct Ilenei Nicolae. Ştefănescu lucrează în cadrul Sika România din septembrie 2013, ocupând funcţia de director al diviziei de mortare uscate, iar anterior a fost director general al producătorilor de materiale de construcţii Selena România şi EURO MGA Product. Sika îşi bugetase în vara anului trecut o cifră de afaceri de circa 21 de milioane de euro pentru 2013, în creştere cu 5% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Citește și
AFACERI DE LA ZERO