Profesii

Industria pharma si constructiile isi consolideaza echipele

Industria pharma si constructiile isi consolideaza echipele

Click pentru imaginea intreaga

26.03.2007, 23:15 31

Mai multe companii din domeniul farmaceutic si medical precum Ranbaxy, Walmark, Richter Gedeon, Europharm sau Mediplus au lansat peste 40 de oferte de angajare saptamana trecuta. Numarul de pozitii vacante din pharma a fost depasit doar de catre companiile de constructii, care au anuntat 60 de joburi disponibile.
Printre anunturile postate se numara posturi de consilieri medicali sau reprezentanti medicali pentru orase ca Bucuresti, Timisoara, Targu-Mures, Craiova sau Iasi. Candidatii trebuie sa fie, printre altele, absolventi ai unei facultati de medicina, farmacie sau biologie si sa vorbeasca fluent engleza.
De asemenea, pentru zona de sud, in Bucuresti, Galati sau Constanta compania Terapia-Ranbaxy cauta area sales manager. Acesta trebuie sa aiba experienta relevanta in promovarea produselor farmaceutice si cunostinte solide in marketing si vanzari.
Printre cele opt anunturi lansate de industria auto, Porsche ofera un post de area sales manager pentru marca Weltauto, care se ocupa de automobilele de ocazie. Sunt necesari trei sau cinci ani de experienta, carnet de sofer si cunostinte de operare PC.
Si Dacia Groupe Renault recruteaza formatori comerciali si formatori tehnici pentru Renault Academy. Acestia trebuie sa conceapa si sa adapteze suporturile pedagogice conform standardelor Renault Academy si sa sustina cursuri tehnice.
In ceea ce priveste domeniul constructiilor, compania producatoare de structuri de aluminiu Litestructures angajeaza general manager pentru Slatina. Candidatul ideal trebuie sa fie entuziast si talentat si sa fie capabil sa conduca si sa motiveze o echipa de management. Pe de alta parte, Trigon Capital, o banca de investitii care opereaza in Europa Centrala si de Est, cauta asociat in domeniul corporate finance care sa administreze dezvoltarea afacerilor din Romania si sa participe la tranzactiile care au loc in tarile vecine. Compania ofera pentru aceasta un pachet salarial atractiv si posibilitatea de a calatori frecvent in Europa.
In Constanta, compania petroliera Agi Oil Job recruteaza ingineri pentru posturi de Senior Superintendent, Planning Engineer sau QSHE Manager pentru a lucra pe site-urile de constructii ale companiei.
In domeniul administrativ, Ministerul Economiei si Comertului ofera mai multe pozitii libere printre care cele de specialist financiar, specialist financiar delegat si assistant manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO