Eveniment

Interviu ZF. Ana Moldovanu, Stada România: La sfârşitul lui 2024 estimăm o creştere cu aproape 400% a numărului de angajaţi în entitatea comercială faţă de 2019. Fabrica de la Turda va genera 400 de locuri de muncă. Laboratorul de analize şi calitate din Timişoara are în prezent aproximativ 220 de angajaţi

Ana Moldovanu, culture & people regional head, Stada România:  Echipele vor continua să crească, în ritmul extinderii portofoliului de produse şi al diversificării operaţiunilor şi serviciilor. Grupul Stada nu a ales întâmplător România ca investiţie. Au fost şi alte ţări în analiză, dar calitatea profesioniştilor din România a fost un argument care a cântărit foarte mult în luarea deciziei finale.

Ana Moldovanu, culture & people regional head, Stada România: Echipele vor continua să crească, în ritmul extinderii portofoliului de produse şi al diversificării operaţiunilor şi serviciilor. Grupul Stada nu a ales întâmplător România ca investiţie. Au fost şi alte ţări în analiză, dar calitatea profesioniştilor din România a fost un argument care a cântărit foarte mult în luarea deciziei finale.

Autor: Ramona Cornea

24.04.2024, 07:30 1609

Stada România, subsidiara grupului german cu acelaşi nume, continuă recrutările anul acesta şi estimează o creştere cu aproape 400% a numărului de angajaţi în entitatea comercială până la finalul acestui an faţă de 2019, susţine Ana Moldovanu, culture & people regional head în cadrul companiei.

„Experienţa din ultimii cinci ani a demonstrat că ne-am adaptat strategiei de creştere accelerat a STADA, atât prin prisma dezvoltării portofoliului de produse, cât şi a tipurilor de operaţiuni derulate în România. De exemplu, la sfârşitul lui 2024 estimăm o creştere cu aproape 400% a numărului de angajaţi în entitatea comercială faţă de numărul de angajaţi pe care îl aveam în 2019. E adevărat, între timp am integrat şi operaţiunile Walmark din România, proces care a fost catalizator în ascensiunea noastră în industria de profil. Fabrica de la Turda va genera aproximativ 400 de locuri de muncă. Laboratorul de analize şi calitate din Timişoara are în prezent aproximativ 220 de angajaţi”, a spus Ana Moldovanu pentru ZF.

Grupul Stada operează pe piaţa din România prin Stada M&D (operaţiunile de vânzare produse farmaceutice) şi Stada Hemofarm (laborator de testare produse farmaceutice şi auditare calitate). În 2019, Stada Hemofarm avea un număr de 105 angajaţi, iar Stada M&D avea 49 de angajaţi anul acela, conform datelor publice de la Ministerul Finanţelor. În 2022, ultimul an pentru care există date, Stada Hemofarm avea un număr mediu de 152 angajaţi, iar Stada Hemofarm ajunsese la 148 de salariaţi, conform aceleiaşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO