Înlocuiesc un român cu un expat

Lituanienii de la Hanner, care construiesc birouri pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa, aduc un expat la conducerea operaţiunilor locale

14 feb 2018 Autor: Alina-Elena VasiliuDezvoltatorul imobiliar lituanian Hanner l-a numit la conducerea activităţilor din România pe Mindagaus Valuckas, care îl înlocuieşte astfel pe Silviu Grigorescu. Valuckas va avea funcţia de country manager al Hanner România.

„Am intrat pe piaţa locală cu proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni. Pentru viitor avem în vedere proiecte imobiliare mixte, cu impact mare pentru comunitate, cu zone de co-working, spaţii comerciale şi publice pe care vom continua să le administrăm şi după finalizarea proiectului. Componenta rezidenţială va fi în continuare prezentă”, a spus Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board Hanner Group OU şi CEO Hanner România.

Mindaugas Valuckas este în prezent CEO & Member al boardului Hanner Group OU. Cariera sa în cadrul companiei Hanner a început acum 15 ani, imediat după absolvire. În 2009 a fost numit membru al boardului Hanner AB, iar în 2013 a devenit CEO şi membru al boardului Hanner Group OU, grupul de companii Hanner. Valuckas este direct responsabil pentru toate activităţile companiei, cu focus pe proiectele din Letonia şi România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
hanner
, lituania
, conducere
, bere
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide