Profesii

Pavel Năstase este noul rector al ASE

Pavel Năstase este noul rector al ASE

Pavel Năstase

Autor: Adelina Mihai

29.02.2012, 00:03 409

Pavel Năstase, 60 de ani, profesor universitar doctor în cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), a fost ales în funcţia de rector al celei mai mari universităţi economice de pe piaţa locală, care şcolarizează în prezent 26.000 de studenţi. El a obţinut 60% din voturile exprimate de profesorii şi studenţii cu drept de vot din ASE, fiind susţinut de către 445 de alegă­tori. Contracandidatul său, profesorul Dumitru Miron, a obţinut 289 de voturi.

Profesor al Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Pavel Năstase îl înlocuieşte pe Gheorghe Roşca, cel care a condus ASE în ultimii opt ani (timp de două man­date). Licenţiat în Matematică (Universitatea din Bucureşti), el a fost în ul­timii patru ani prorector al ASE, fiind responsabil cu Teh­nologia Informaţiei şi Comunicaţii. Năstase mai are experienţă atât ca prodecan (4 ani), cât şi ca decan la Fa­cultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune (8 ani).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO