Profesii

Promovare la Danone: un manager de vânzări este noul director comercial, în locul unui expat

Autor: Adelina Mihai

30.11.2010, 17:02 121

Adrian Pascu, 40 de ani, managerul de vânzări pentru magazinelede proximitate în cadrul Danone România, cel mai mare producătormondial de iaurt, a fost promovat în luna octombrie pe funcţia dedirector comercial, făcând parte din cei 10 membri ai conduceriiDanone. El îl înlocuieşte pe Luis Moreira, un expat de origineportugheză care, după un mandat de 4 ani în România, a fostpromovat ca director de dezvoltare în Franţa, la nivelul întreguluigrup.

Pascu lucrează în companie din 2004, unde a ocupat, pe rândfuncţiile de Regional Manager pe zona de est, Modern Trade Managerşi Business Development Manager pentru Republica Moldova. Absolvental Facultăţii de Fizică din cadrul Universitatăţii Iaşi, el a mailucrat pentru Henkel şi Campofrio, dar şi ca profesor de fizică laLiceul de Informatică din Iaşi. Cifra de afaceri a Danone România afost anul trecut de 102,2 milioane de euro, potrivit datelor de laRegistrul Comerţului.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO