Profesii

Te-ai mai angaja acum intr-o tara araba? Cele mai banoase joburi din regiune!

Te-ai mai angaja acum intr-o tara araba? Cele mai banoase joburi din regiune!

Autor: inCont.ro

25.02.2011, 10:02 38

Desi o parte dintre tarile arabe se confrunta de la inceputulanului cu schimbari de regimuri si au probleme in ceea ce privestesiguranta cetatenilor, unele dintre ele inca mai ofera locuri demunca pentru straini. Iar joburile in tarile arabe au fostintotdeauna ofertante pentru romani, in special in ceea ce privesteremuneratia, daca vorbim despre specialisti in constructii sau inindustria petrolului. Cu oferte de salarizare care ajung si pana lacateva mii de dolari, ai mai fi dispus, in conditiile actuale, sate angajezi intr-o tara araba?

Desi nu toate tarile arabe se confrunta in prezent cu violente,exista posibilitatea ca acestea sa izbucneasca de la o zi la alta,in conditiile in care majoritatea statelor din regiune sunt condusede regimuri dictatoriale de zeci de ani.
Dar tocmai pentru ca aceste teritorii nu au reprezentat niciodataun loc foarte sigur pentru strainii care lucrau acolo, angajatoriipuneau si in anii anteriori la dispozitia acestora servicii depaza, transport blindat sau locuinte dotate cu toate elementele desiguranta.

Si desi in aceasta perioada, cand in unele tari arabe suntrasturnate regimuri si sistemele se schimba din temelii, situatiapoate fi mai periculoasa decat de obicei, atat pentru localnici,cat si pentru straini, cei mai curajosi din fire se pot aventura inaceste zone pentru castiguri consistente. Citiţi mai mult desprelocurile de muncă din ţările arabe pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO