Proprietăţi

De ce ar vrea un investitor în materiale de construcţii şi imobiliare să devină chimistul vinurilor

De ce ar vrea un investitor în materiale de construcţii şi imobiliare să devină chimistul vinurilor

Autor: Andreea Neferu

16.02.2013, 12:32 996

Şi-a încercat norocul în industria materialelor de construcţii, dar şi în agricultură şi imobiliare. Dacă din primele două a reuşit să facă bani, cel de-al treilea i-a adus numai bătăi de cap şi pierderi de peste un milion deeuro. Daniel Guzu, de profesie inginer chimist, a fost protagonistul unuia dintre cele mai cunoscute exituri din industria locală a vopselelor, însă toţi banii pe care i-a încasat i-a reinvestit într-un alt business cu materiale de construcţii, precum şi într-o podgorie şi o livadă în Vrancea. Mai este loc de secrete în povestea lui Guzu?

ATUNCI CÂND AM INVESTIT ÎN AFACERI CARE ÎMI PLĂCEAU ŞI ÎN CARE AM PUS PASIUNE, AM CÂŞTIGAT BANI. Când am investit doar pentru bani, am pierdut, aşa cum s-a întâmplat în imobiliare", spune Daniel Guzu, rezumând în câteva cuvinte filozofia sa de business. Acum este implicat, şase zile din şapte, în cele două businessuri pe care le consideră o pasiune, producătorul de materiale de construcţii Duraziv, respectiv livada şi via din judeţul Vrancea.

Citiţi articolul integral în Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO