Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager în servicii suport câştigă între 1.400 şi 1900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager în servicii suport...

Autor: Ramona Cornea

01.09.2022, 00:05 605

Un angajat pe poziţia de manager în servicii suport are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.900 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs, afirmă că managementul a fost în prima jumătate a anului unul dintre domeniile cu cea mai mare ofertă de joburi, dar şi unul foarte atractiv pentru candidaţi, fiind pe locul al doilea când vine vorba de aplicări.

„Departamentul de suport al unei companii asigură o relaţie bună cu clienţii şi are rol esenţial în fidelizarea acestora. Drept urmare, managerul unei astfel de echipe are o responsabilitate mare în cadrul companiei. Tocmai de aceea, recrutorii caută persoane analitice, cu abilităţi foarte bune de comunicare, management, organizare şi planificare. Experienţa de lucru într-o echipă de suport clienţi/logistică/administrativ/IT şi experienţa în management, dar şi cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională, precum engleza reprezintă un „must“ pentru acest rol. În prezent, rolul de manager servicii suport este căutat, în special în Bucureşti, iar activitatea poate fi desfăşurată de la distanţă şi salariul este cuprins în intervalul 1.400 - 1.900 de euro net, pe lună“, explică ea. 

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, pensie privată,  asigurare medicală, asigurare stomatologică, bonusuri şi decontarea transportului.

În prezent, 669 de posturi vacante pentru poziţia de manager servicii suport sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO