ZF 15 ani

Catalin Mahu, proprietarul lanţului LaMama

Catalin Mahu, proprietarul lanţului LaMama
22.10.2013, 00:00 75

Citesc Ziarul Financiar inca de la inceputurile existentei lui. Imi aduc aminte ca in acea perioada era cea mai importanta sursa de informatii economice. In timp, informatia din ziar a devenit mai sofisticata, analizele mai pertinente, astfel incat ziarul, in continuare, este citit pagina cu pagina si nu doar rasfoit.

Peste 15 ani, avand in vedere cum evolueaza tehnologia, ma gandesc la o varianta interactiva si personalizata a ziarului, astfel incat fiecare sa-si extraga exact acea informatie de care are nevoie. Evident, mi-as dori ca varianta clasica, tiparita, sa ramana.

La nivel general, chiar daca nu se vede, economia romaneasca evolueaza. Peste 15 ani, sper sa fi gasit acele directii economice in care sa performam, indiferent daca asta inseamna agricultura sau turism sau doar anumite zone ale industriei, astfel incat sa reusim sa producem intern ceea ce cosumam precum si sa avem un export consistent

Afacerea pe care o conduc, implineste si ea peste 4 luni 15 ani. Gandindu-ma la asta, cred ca cea mai frumoasa urare de La multi ani ! este" sa ne vedem peste 15 ani !"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO