ZF 15 ani

Ioan Ţiţeiu, Arcon: Ziarul Financiar a educat mentalităţi şi a creat tendinţe

Ioan Ţiţeiu, Arcon: Ziarul Financiar a educat...

Autor: Andreea Neferu

07.11.2013, 11:26 620

Omul de afaceri Ioan Ţiţeiu, care controlează producătorul de materiale de construcţii Arcon din Sfântu Gheorghe, spune că Ziarul Financiar a oferit de-a lungul timpului un suport informaţional pe care antreprenorii şi executivii l-au folosit în scenariile de business.

“După evenimentele din ‘89 n-am stat pe gânduri şi am început foarte repede să fac afaceri. Apariţia ZF-ului ne-a ajutat pe toţi cei implicaţi activ în economie să ne facem o idee mai clară despre evenimente care se întâmplau sau care se puteau întâmpla. Astfel, fără exagerare, ZF-ul şi ziariştii care l-au realizat în toţi aceşti ani ne-au furnizat un suport informaţional pe care l-am folosit în scenariile noastre de business. Acasă, dimineaţa, primul lucru este cafeaua şi Ziarul Financiar.

Îmi amintesc cu nostalgie de începuturile ZF-ului, cel cu pagina roz. Ziarul a fost permanent o oglindă fidelă a realităţii, a educat mentalităţi şi a creat tendinţe.

Nu există om de afaceri în România sau persoană activă în mediul economic, privat sau public, care să nu ştie de ZF. Nu cred că se va schimba ceva în viitor.

România este o ţară relativ bogată, românii ar trebui să fie şi ei precum ţara lor. Singurul drum acceptabil este spre mai bine. Economia pare un uriaş amorţit care dă semne de trezire. Pentru a trezi la viaţă economia este nevoie de un efort colectiv atât al celor din mediul privat, cât şi al celor din spaţiul public.

 ÎI urez ZF-ului să rămână aceeaşi oglindă fidelă a realităţii noastre economice!” 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO