ZF 24

10 SUV-uri noi premium şi de lux. Ce pregătesc Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Lamborghini şi ceilalţi pentru următorii 4 ani!

10 SUV-uri noi premium şi de lux. Ce pregătesc Audi,...

Autor: Promotor

28.01.2014, 12:55 2328

Următorii trei ani vor fi martorii unui adevărat desant de SUV-uri noi din partea marilor producători premium şi de lux, cu accent pe diferenţierea între SUV-urile cu capacităţi off-road şi cele sport. Am trecut în revistă pentru voi cele mai importante maşini anunţate pe aceste două segmente.

Toţi marii producători premium şi de lux vor să intre pe segmentul SUV-urilor sau să-şi diversifice oferta cu o sumedenie de crossovere, arată o analiză Bloomberg. Notabilă este apariţia de SUV-uri în portofoliile Rolls-Royce, Lamborghini, Bentley, Aston Martin şi Maserati, fiecare dezvoltând un SUV cu o filosofie diferită. Dar mai avem şi noi SUV-uri din partea tripletei Audi - Mercedes-Benz - BMW, fiecare cu filosofia sa şi publicul său ţintă, precum şi din partea Jaguar şi Aston Martin, care nu puteau lipsi de la acest asalt.

Cei de la Bloomberg arată că motivele acestui desant sunt legate de perspectivele de creştere dramatică în următorii ani, tot mai mulţi cumpărători individuali optând pentru SUV-uri premium şi de lux în detrimentul berlinelor sau limuzinelor, cumpărate în general de flote. Contează foarte mult atât piaţa europeană, cât mai ales pieţele americane şi asiatice (în special China), mari consumatoare de SUV-uri.

Citiţi mai multe detalii pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO