ZF 24

2,9 mil. euro, prime de stat virate de RBL in conturile clientilor

12.05.2008, 14:06 18

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a virat in conturile clientilor sai aproximativ 2,9 milioane de euro, reprezentand cuantumul primei de stat aferente economiilor realizate in 2007, conform unui comunicat al institutiei de credit.

Anual, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor vireaza in conturile bancii, care solicita in numele clientilor sai prima de stat, cuantumul total al subventiilor acordate de stat persoanelor fizice care au incheiat contracte de economisire-creditare cu RBL.

In prezent, toti cei care au incheiat contracte de economisire-creditare cu RBL in 2007, beneficiaza de o prima de stat de 15% pe an din depunerile anuale, dar nu mai mult de 150 de euro pe an.

Clientii RBL, care incheie contracte de economisire-creditare trebuie sa economiseasca o perioada de timp dupa care pot obtine credite cu dobanzi fixe pe toata perioada creditului, mult sub nivelul pietei, de 6% pe an.

Finantarile obtinute pot fi folosite doar pentru imbunatatirea domeniului locativ, renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO