ZF 24

4,5 milioane de euro pentru renovari la hotelul Unirea din Iasi

10.01.2008, 13:39 27

Actionarii hotelului Unirea din Iasi vor investi circa 4,5 milioane de euro in renovarea salii de conferinte si a restaurantului, precum si in constructia unei parcari cu doua nivele subterane, a declarat agentiei Mediafax, Liliana Balan, directorul economic al hotelului.

Jumatate din banii necesari provin dintr-un credit de la Eximbank, restul provenind din surse proprii. Lucrarile de renovare au inceput anul trecut si vor fi incheiate in vara acestui an.

Renovarea va viza sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de 250 de locuri, unde vor fi schimbate toate dotarile, pana la softuri, aparatura audio si echipamente, dar si restaurantul cu o capacitate de 250 de locuri.

In plus, se va construi o parcare cu doua nivele subterane si cu unul suprateran.

Clasificat la trei stele, hotelul Unirea este situat in centrul Iasului si are 186 de camere, care au fost renovate in urma cu doi ani.

Hotelul a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 12,5 milioane de lei si un grad mediu de ocupare de 71,6%, in timp ce cu un an in urma inregistrase un grad de ocupare de 60,9%, corespunzator unei cifre de afaceri de 9,4 milioane de lei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO