ZF 24

5 destinaţii de vis din România pe care trebuie neapărat să le vizitezi. GALERIE FOTO

5 destinaţii de vis din România pe care trebuie...
06.09.2016, 10:17 3153

Finalul de august şi începutul lui septembrie este perioada ideala ca să faceţi o escapadă prin România: peisajele de un verde crud din Bucovina, Maramureş şi Apuseni vă vor relaxa total şi vă vor face plinul de energie pozitivă. Iar alimentele şi preparatele cu adevărat tradiţionale, ciupercile şi fructele de pădure proaspăt culese vă vor face să regretaţi că s-a inventat supermarketul şi aţi devenit consumatorii unor alimente procesate, lipsite de gust, încărcate de fertilizatori şi amelioratori, care nu mai au deloc de-a face cu tradiţiile româneşti. Bine, toate frumuseţile ţării vi se vor dezvălui dacă aveţi nervii necesari ca să strabateţi porţiuni de drum execrabil care alternează cu şosele impecabile, acolo unde te aştepţi mai puţin.

Timp de o săptămână, am călătorit aproximativ 1600 de kilometri prin România cu un camper confortabil, care şi-a făcut treaba cu brio: a urcat dealuri cu drumuri de ţară, a ajuns în locuri mai puţin călcate de turişti şi mi-a oferit experienţa unei vacanţe culinare pe care o recomand tuturor amatorilor de viaţă sănătoasă. Astfel, am ajuns în 5 locuri de vis care merită bifate în ciuda distanţelor mari pe care trebuie să le parcurgeţi dacă punctul de plecare a excursiei este Bucureştiul.


Vedeţi AICI galeria foto cu cele 5 locuri superbe din România pe care nu trebuie să le rataţi! 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO