ZF 24

Adesgo a numit un nou director general

06.01.2009, 13:49 135

Producatorul de ciorapi pentru femei Adesgo a numit un nou director general, in persoana lui Goer Meir. Decizia de a-l aduce pe Meir in aceasta pozitie a fost influentata de "necesitatea existentei unui management ancorat in realitatea locala, care sa poata reactiona rapid la evolutia pietei din Romania", potrivit reprezentantilor companiei.

Inainte de a veni la Adesgo, Meir a ocupat pentru 10 ani pozitia de vice-presedinte al companiei Gottex Models Ltd. din Israel - cel mai mare producator de costume de baie din lume (peste 1,1 milioane de costume de baie pe an, exportate in 68 de tari). Anterior, Meir a fost vice-preşedintele companiei Tahari Ltd, detinuta de un faimos designer newyorkez - Elie Tahari. Produsele companiei, vandute sub brandul "Tahari and Theory", sunt comercializate in magazine celebre din SUA, Londra, Paris, Hong Kong. In perioada 1994 – 1997 Goer Meir a fost presedintele companii Elit LTD din Ungaria, avand biroul central in Budapesta. Cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane dolari, compania exporta costume barbatesti in mari tari europene si in SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO