ZF 24

Administratia Mittal Steel Galati: Activitatea combinatului a revenit la normal

19.04.2007, 19:01 22

Activitatea combinatului siderurgic Mittal Steel Galati a revenit, astazi, la normal, nemaiexistand sectoare afectate de greva, a anuntat administratia companiei.

"In combinat functioneaza toate furnalele care au program de productie normal. Prioritatea managementului companiei a fost, pe tot parcursul zilei, asigurarea stabilitatii echipamentelor, pentru evitarea oricarui pericol. In acest sens, administratia a cerut si sprijinul autoritatilor si a atentionat, de asemenea, si organizatorii protestului", a declarat, intr-un comunicat, purtatorul de cuvant al firmei, Dorian Dumitrescu.

Circa 500 de grevisti se aflau, in jurul orei 16:00, in fata principalei porti de acces in combinat, nemultumiti de conditiile de munca si de salarii.

In aceasta dimineata, conducere combinatului siderurgic a acuzat protestatarii ca au cauzat pierderi imense si ca greva a scapat de sub control dupa ce muncitorii ar fi parasit mai multe puncte - cheie in procesul de productie. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO